Tuesday, July 21, 2009

Chocolate!


Jag älskar verkligen choklad, det finns få saker som är mer njutbara än en läcker chokladtryffel till kaffet. De här är några jag prövat att göra i miniatyr, de med vit choklad i mitten tycker jag ser godast ut (= vad tycker ni?

För att välkomna mina två nya bloggföljare har jag även gjort en tårta med choklad tema, en med trippel lager av olika choklad, Välkomna Anama och Janne!

I realy do love chocolate, there is no better than a tasty chocolate truffle with some good coffee!
I tried to make som truffles in miniature, I think the ones in the middle in white chocolate look most tasty, what do you think?


To welcome My new followers I also made a tripple chocolate cake, welcome Anama and Janne!

Monday, July 6, 2009

Candy Cake/ Godis tårta


A warm welcome to my two new blog-readers Tullalah-belle and
Laprincesasarita, please enjoy a slice of this cake (=


Its the first one I have made whith liquid fimo and are in 1:12 scale. I realy think it is relaxing to make miniatures, the time just run away and suddenly I have a new miniature (=




Jag vill hälsa mina nya bloggläsare Laprincesasarita och Tullalah-belle välkomna och bjuder på en bit tutti-frutti tårta!

Denna har jag gjort med liquid fimo som glasyr, den är i skala 1:12 som de flesta av mina miniatyrer. Det är verkligen avkopplande att modelera tycker jag, tiden bara rinner iväg och plötsligt sitter jag där med ett litet bakverk (=